Belépés az oldalra
 
 
 
Hírek

Futnak a szóvivők!

A 15. EDF Éjszakai Futás elnevezésű versenyt a Budapest Sportiroda (BSI) és a Világjátékok Alapítvány közösen szervezi, az elmúlt évek tapasztalatai alapján várhatóan több ezren startolnak majd el szombat este kilenckor a Roosevelt téri rajthelyről.

A mezőny - benne a szóvivők csapatának tagjaival - először a Lánchídon, majd az Alagúton fut át, ezután az Attila út-Döbrentei tér-Gellért rakpart útvonalon dél felé haladva jut el a Szabadság hídig. A hídon átkelve az útvonal észak felé kanyarodik, és a futók a Március tizenötödike tér érintésével érik el a Roosevelt téri célt - közölte Hanga Zoltán, a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivője, a MSZE elnökségi tagja az MTI-vel.

A szóvivők csapatának tagja lesz Laskóy Ágnes, a MAVIR Zrt. volt szóvivője, Szabó-Pintér Katalin ny. bv. alezredes, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának volt szóvivője, Szabó Veronika, a Nemzeti Lóverseny Kft. volt szóvivője, Borbély Zoltán, a Legfőbb Ügyészség szóvivője, Fehér Imre, a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. szóvivője, Gedeon András, az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség szóvivője és Hanga Zoltán, a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivője.

A csapat teljes jogú tagja a 11 éves Fehér Kristóf Gábor is, aki tavaly is a felnőttekkel együtt vett részt a futásban, így a csapat tagjai tiszteletbeli szóvivővé választották.«««    

KERESÉS (google)
 

SZÓVIVŐK NÉV SZERINT
CÉGEK / SZERVEZETEK
 


 
Impresszum Kapcsolat