Belépés az oldalra
 
 
 
Hírek

Pálinkafesztiválon jártunk...

A 2011-es XII. Kisüsti Pálinka Fesztiválon egyesületünk delegációja a társadalmi zsűri keretében megválasztotta 2011 év Szóvivők Pálinkáját, mely díjat Papp József zsindelyes pálinkafőzde tulajdonosa nyerte zsindelyes kékfrankos cabernet törköly pálinkájával.
Ezt a kiváló, már-már gyógyszer minősítésű italt mindenki megkóstolhatja majd 2012. február 17-én a VIII. Szóvivő Bálon, ahol a Magyar Pálinka Lovagrend tagjainak további kitűnő díjazott pálinkái is kóstolhatóak lesznek.
A ma már kétségtelenül a világ, de Európa mindenképpen nagyobb pálinkamustráján, ahol kiemelt cél a hungarikum, a magyar pálinka népszerűsítése, a Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete élen járó szerepet töltött be abban - s ez a tervünk a jövőben is -, hogy mindenkivel megismertessük azokat az értékeket, amelyet "homloknyi kis országunk" területén állítanak elő a magyar emberek, vagyis a magyar pálinkát.
Ebből a célból döntött úgy egyesületünk évekkel ezelőtt, hogy a legkiválóbb díjazott hungarikumok közül minden évben megválasztják a szóvivők azt a pálinkát, amely a következő év Szóvivők Báljának „zászlós pálinkája” lesz.
Ezeken túl egyesületünk tagjai részt vesznek azokon a konferenciákon, ahol akár tudományos szinten is képviselhetik a kiváló magyar termékeket és egyben népszerűsíthetik is azokat.

11gy_128.jpg

11gy_151.jpg

11gy_158.jpg

11gy_183.jpg

11gy_230.jpg

11gy_277.jpg«««    
Szerző: © Kertész Dóra Ivett

KERESÉS (google)
 

SZÓVIVŐK NÉV SZERINT
CÉGEK / SZERVEZETEK
 


 
Impresszum Kapcsolat