Belépés az oldalra
 
 
 
Hírek

Szakmai est meghívó

Hosszabb szünet után KÖZKÍVÁNATRA ismét elindítjuk egyesületünk tagjai számára a "Szóvivők Klubja" elnevezésű szakmai klubesteket.

Az őszi-téli szezon nyitó rendezvényére 2011. november 22-én, 17 órai kezdettel kerül sor a MUOSZ székházában (1064 Budapest, Vörösmarty u. 47/A), amelyet ezúttal szakmai társszövetségünkkel, a Magyar PR Szövetséggel közösen rendezünk meg.

 

A téma rendkívül izgalmas és hasznos lehet a szakma képviselői számára, hiszen az 5. European Communication Monitor, a public relations szakma legújabb trendjeit nemzetközi szinten felvonultató és a legátfogóbb módon bemutató felmérését mutatja be a Grayling nemzetközi PR ügynökség magyarországi ügyvezetője, Ábrahám Gergely.

 

A felmérés számos érdekes eredményt hozott ebben az évben, többek között, hogy a megkérdezettek közel fele (42%) úgy gondolja, hogy a “public relations” kifejezés már nem fedi le a szakma teljes tevékenységi körét. Ugyanakkor az is egyértelműen kimutatható, hogy a kommunikációs tevékenység egyre nagyobb befolyást szerez Európában; a vezető kommunikációs szakemberek több mint 60 %-a közvetlenül a vezérigazgatónak riportol.

 

A kutatás ismertetését (mint vitaindító) követően - szokásainkhoz híven - kötetlen beszélgetést folytatunk, ki hogyan látja a trendeket a saját pozíciójából.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk. A részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött, ezért részvételi szándékát jelezze a e-mail címen.

 

Üdvözlettel:

 

A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének Elnöksége«««    

KERESÉS (google)
 

SZÓVIVŐK NÉV SZERINT
CÉGEK / SZERVEZETEK
 


 
Impresszum Kapcsolat