Belépés az oldalra
 
 
 
Hírek

VIII. Szóvivő Bál - Sztárfellépő a VARIDANCE!

A bál szervezőbizottságának munkája nyomán lassan kialakul a részletes program. Így most már tudunk arról is szólni, hogy kik lesznek az esemény sztárfellépői. Közülük mostani cikkünkben Vári Bertalan társulata, a VARIDANCE mutatkozik be. 

vari_bertalan.jpg

 


A Varidance társulat bemutatkozása:

"Tisztelt Hölgyem és Uram, Kedves Ismerősünk!

Hamarosan indul a báli szezon, amelyben a rangos események egyikének – hagyományaihoz híven – 2012-ben is a Szóvivők Bálja ígérkezik.

Társulatunk kapta a megtisztelő felkérést, hogy az estély műsorában ízelítőt adjunk sikeres táncprodukcióinkból. Bemutatkoznunk felesleges, hiszen a 2011-es bálon már találkoztunk egymással – igaz, akkor „leánykori nevünkön” léptünk fel Önök előtt.

Új névvel és új műsorral kezdtünk új életet tavasszal, amikor Vári Bertalan Harangozó-díjas táncművész, koreográfus korábbi csapatából megalapította a Varidance Társulatot. Ami nem változott, az produkcióink kiemelkedő színvonala és különlegessége. A Variációk című táncesttel mutatkoztunk be, ezt a „Montázs – Fergeteges táncok” követte és az év végén már a harmadik darabunkkal, A varázslat című táncfantáziával lepjük meg a közönséget.

A Vári-koreográfiák a tánc új színeit mutatják meg, nem skatulyázhatók be az ismert kategóriák egyikébe sem; friss, egyéni látásmódról, kiváló műfajismeretről tanúskodnak. A művész a hagyományokra építve, de mindig új utakon járva, saját stílust teremtve alkotja meg üde, dinamikus munkáit. A műfajok és stílusok sokaságát felvonultató, első perctől az utolsóig váratlan fordulatokat, ötleteket tartogató produkciókban fiatalos energiák, kreativitás és humor találkozik a magyar néptánc hagyományaival, felpörgetve más műfajok, táncstílusok elemeivel.

A Varidance társulat kiválóan képzett, ifjú és szép táncosai minden alkalommal nívós, magas hőfokon pergő előadással szolgálnak rá a művészetkedvelő közönség elismerésére.

A színházi előadások mellett más események is színesítik a műsornaptárunkat – fesztiválokon, ünnepségeken, bálokon, televíziós show-műsorokban és zártkörű, céges rendezvényeken is örömmel fellépünk. Hosszabb-rövidebb műsoraink koreográfiája egyedi, speciális és mindig az alkalomhoz illő – a megrendelők kívánságainak, céljainak megfelelően.

A Varidance produkcióiban közreműködnek:

Koreográfia: Vári Bertalan és a társulat

Tánckar: Hahn Jusztina, Jaklics Liliána, Jászka Erika, Papp Éva, Urbán Szabó Nikolett, Vincze Éva, Hernicz Albert, Karádi Zsolt, Kárpát Attila, Kovács Dénes, Széchenyi Krisztián, Vári Bertalan, Végső Zsolt.

Zenei szerkesztő: Kerényi Ákos, Árkosi Szabolcs.

Jelmez: Zelenka Nóra

Rendező, művészeti vezető: Vári Bertalan"

A társulat kétperces bemutatkozó klipjét itt tekinthetik meg.

Reméljük, hogy mindenki kedvet kapott a bálon való részvételre!


«««    
Szerző: © Kertész Dóra Ivett

KERESÉS (google)
 

SZÓVIVŐK NÉV SZERINT
CÉGEK / SZERVEZETEK
 


 
Impresszum Kapcsolat