Belépés az oldalra
 
 
 
Hírek

A VIII. Szóvivő bál sztárfellépője Szekeres Adrien!

A február 17-i bál szervezőbizottsága gőzerővel dolgozik, többek között a bál gazdag és színvonalas programjának összeállításán is. Az idei bál egyik sztárfellépője Szekeres Adrien lesz, akiről cikkünkben részletesebben is olvashatnak.

kep_1322943985.jpg

 


Stílus és elegancia a zenében

Szekeres Adrien korunk és generációjának egyik legkiemelkedőbb előadóművésze. Könnyűzenei pályafutását az Unisex együttessel kezdte 1997-ben. Szólókarrierje 2001-ben, a Futok a szívem után című lemezével indult el. Azóta számos nagylemeze, koncert DVD-je vált a közönség kedvencévé. Arany és platinalemezek, önálló teltházas koncertek, országos koncertturnék, számos közönség és szakmai elismerés fémjelzi pályafutását. Ki ne ismerné "Híd a folyót", "Kikötők", "Olyan, mint Te" című, - mostanra már örökzölddé vált - slágereit.?Szekeres Adrien neve egyet jelen az igényességgel és minőséggel!

A Szóvivők Bálján Adrien merít immár 15 éves könnyűzenei pályafutásának legnagyobb slágereiből, melyek közt lesznek romantikus, összebújós balladák is, de nem maradhatnak el a pörgős, táncra invitáló, vérpezsdítő ritmusú dalok sem.


«««    

KERESÉS (google)
 

SZÓVIVŐK NÉV SZERINT
CÉGEK / SZERVEZETEK
 


 
Impresszum Kapcsolat