Belépés az oldalra
 
 
 
Hírek

Díjak és díjazottak

Akik péntek este részt vettek a VIII. Szóvivőbálon, bizonyára szívesen idézik fel ezt a remekül sikerült rendezvényt, s akik nem voltak ott, bizony sajnálhatják, hogy kimaradtak belőle. A bálról szóló beszámoló, képekkel és mozgóképekkel hamarosan elkészül, ám mindenképpen meg kell emlékeznünk már most az est díjazottjairól.

Ismeretes, hogy a második bál óta minden évben ekkor kerülnek átadásra az egyesület különféle díjai. Ez nem volt másképpen az idei évben sem. A Szavak Embere Díjat, amelyet az elmúlt években Sipos Jenőnek, R. Szabó Ágnesnek, dr. Orodán Sándornak, Hanga Zoltánnak, Hardy Mihálynak, Somorai Lászlónak és Gedeon Andrásnak ítélt oda az egyesület, az idei évben Kutas István, a Telenor vállalati kommunikációs igazgatója vehette át. A Hiteles Tájékoztatásért Díjjal a korábbi években Győrfi Pál, dr. Süth Miklós, Mittler István, dr. Borbély Zoltán, Szeles Péter, Tringer Ágoston és Fehér Imre munkáját ismerte el az egyesület, az idei díjazott pedig Binder István, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének szóvivője lett. Átadásra került a Dr. Lasz György Rendészeti Kommunikációs Díj is: ezt az elismerést Olajos Gergő, a Magyar Televízió Kékfény című bűnügyi magazinjának felelős szerkesztője érdemelte ki (az elmúlt években dr. Garamvölgyi László, Dékány András, Sipos Jenő, Dobson Tibor, Tafferner Éva és Győrfi Pál voltak a díjazottak).

Újdonság, hogy az idei évben az egyesület először adta át a Szóvivők Sajtódíja nevezetű elismerést. Ezzel a díjal azokat az újságírókat szeretnénk kitüntetni, akikkel a szóvivők a leghatékonyabban tudnak együttműködni a hiteles tájékoztatás érdekében. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy szóvivői szempontból a "legkényelmesebb", a legkevésbé "rázós" kérdéseket feltevők lennének a díj várományosai. Sőt! Egyesületünk hisz abban, hogy a nyilvánosság hiteles tájékoztatása az újságírók és a szóvivők egyfajta szimbiózisa nyomán lehetséges, így a most alapított díjat mindig olyan újságírók kapják majd, akik ebben a közös munkában a legkorrektebb és a legfelkészültebb szakmai partnereink. A pénteki bálon a NeoFM Hírszolgálat, Szabó Anett (HírTV), Kálmán Olga (ATV), valamint Vujity Tvrtko (TV2) vehették át a díjakat.

A díjakat dr. Orodán Sándor elnök, Győrfi Pál alelnök, dr. Lasz György örökösei, valamint aGáll Gregor - díjakat megtestesítő kisplasztikákat készítő művész - adták át.

A díjazottaknak az elnökség és az egész egyesület nevében sok szeretettel gratulálunk!«««    

KERESÉS (google)
 

SZÓVIVŐK NÉV SZERINT
CÉGEK / SZERVEZETEK
 


 
Impresszum Kapcsolat