Belépés az oldalra
 
 
 
Hírek

Szakmai estjeink

 

Idén is folytatjuk nagysikerű Szakmai Estek c. rendezvénysorozatunkat, amely keretén belül hónapban két szakmai programot is szervezünk.

- A március 5-én 17 órakor kezdődő Szakmai Est témája a szervezetek, cégek, intézmények internetes kommunikációra vonatkozó szabályozása. Szakértő vendégünk, Dr. Soós Andrea Klára részvételével szó lesz munkáltatói jogokról, szólásszabadságról, Facebook-nyilvánosságról és botrányos esetekről is. A rendezvény színhelye az Országos Mentőszolgálat Markó utcai Díszterme lesz.

- A március 20-án 17 órától sorra kerülő Szakmai Estünk helyszíne 1086 Budapest, Szeszgyár u. 4. 5. emeleti tárgyaló, fő témánk pedig – stílusosan a sikeres VIII. Szóvivő Bál után a rendezvényszervezés, mint kommunikációs eszköz lesz, ahol megvizsgáljuk a rendezvényszervezésben rejlő lehetőségeket és veszélyeket is. Előadónk és beszélgetőpartnerünk Csobota Kiss Árpád rendezvényszervezési mentor, szállodamarketing szakértő.

Mindkét szakmai program érdekesnek és hasznosnak ígérkezik, amelyeken mindenkit szeretettel várunk. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az előzetes regisztrációt a e-mail címre várjuk.«««    

KERESÉS (google)
 

SZÓVIVŐK NÉV SZERINT
CÉGEK / SZERVEZETEK
 


 
Impresszum Kapcsolat