Belépés az oldalra
 
 
 
Hírek

Akik a bálon díjat vehettek át

Február 15-én péntek este, a IX. Szóvivőbálon adtuk át az egyesület szakmai elismeréseit. A díjat vehetett át Beluzsárné Belicza Andrea, Bényi Mónika, Fehér Mariann, dr. Fülöp Zsuzsanna, Győrfi Pál, Jaksity Kata, Süveges Gergő, Vándor Kálmán, valamint az RTL Klub Házon kívül című műsorának szerkesztősége.


Hagyományaink szerint az idei évben is a bálon kerültek átadásra az egyesület szakmai díjai. Elnökünk, dr. Orodán Sándor összesen kilenc ilyen díjat adott át az arra érdemeseknek.

A Szavak Embere díjat az idei évben Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgatója kapta.

A Hiteles Tájékoztatásért díjat dr. Fülöp Zsuzsanna, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szóvivője vehette át.

A Dr. Lasz György rendészeti kommunikációs díj díjazottja Beluzsárné Belicza Andrea rendőr főhadnagy, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Idén egy életműdíj is átadásra került, ami különleges eseménynek számít, hiszen az egyesület eddig csak egyetlen alkalommal adott át ilyen elismerést. Ebben az esztendőben a kilencven esztendős Vándor Kálmán sportújságíró és dalszövegíró, a Magyar Labdarúgó Szövetség egykori sajtófőnökének és szóvivőjének életműve előtt tisztelgett az egyesület ezzel az elismeréssel.

Bényi Mónika rendőr őrnagy, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője a Magyar Szóvivők Országos Egyesületének különdíját vehette át egy évtizedes szóvivői munkájának elismeréseképpen.

A Szóvivők Sajtódíját a tavalyi évben megteremtett hagyományt folytatva adtuk át. A díjazottak ebben az évben Fehér Mariann (Juventus Rádió), Jaksity Kata (ATV), Süveges Gergő (MTVA) és az RTL Klub Házon kívül című műsorának szerkesztősége.

A díjak közül a Szavak Embere díjat és a Hiteles Tájékoztatásért díjat 2006-ban alapította az egyesület. Ugyancsak 2006 óta kerül rendszeresen átadásra a Dr. Lasz György rendészeti kommunikációs díj is, dr. Lasz György örököseinek felajánlása alapján. Életműdíjat eddig egyetlen alkalommal, 2007-ben adtunk át: akkor Szegedi Péter vehette át az elismerést. A díjak közül kettő - egészen pontosan a Szavak Embere díj és a Hiteles Tájékoztatásért díj - az általuk jelképezett elismerésen kívül azért is különleges, mert tárgyi valójukban a neves szobrászművész, Gáll Gregor alkotásai, és mint ilyenek, értékes műremekeknek számítanak.

A korábbi évek díjazottjat az egyesületi díjakról szóló külön oldalon soroljuk fel.

A díjazottaknak az egyesület elnöksége ezúton is sok szeretettel gratulál! Azoknak pedig, akik nem voltak ott a bálon, vagy ott voltak, de szeretnék felidézni az emlékezetes pillanatokat, nemsokára képes beszámolóval kedveskedünk.


«««    
Szerző: © HZ

KERESÉS (google)
 

SZÓVIVŐK NÉV SZERINT
CÉGEK / SZERVEZETEK
 


 
Impresszum Kapcsolat