Belépés az oldalra
 
 
 
Hírek

A Híradó.hu a IX. Szóvivő Bálról

A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete (MSZOE) szervezésében péntek este tartják meg a IX. Szóvivőbált, ahol átadják az egyesület szakmai díjait is.

A Szavak Embere díjat Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgatója veheti át a rendezvényen, a Hiteles Tájékoztatásért díjat Fülöp Zsuzsanna, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szóvivője kapja, a Dr. Lasz György rendészeti kommunikációs díj kitüntetettje pedig Beluzsárné Belicza Andrea rendőr főhadnagy, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője - közölte az MSZOE az MTI-vel.

Az est folyamán egy életműdíj is átadásra kerül, amelynek odaítélésével az egyesület a kilencven esztendős Vándor Kálmán sportújságírónak és dalszövegírónak, a Magyar Labdarúgó Szövetség egykori sajtófőnökének és szóvivőjének az életműve előtt tiszteleg.

Bényi Mónika rendőr őrnagy, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője a Magyar Szóvivők Országos Egyesületének különdíját veheti át egy évtizedes szóvivői munkájának elismeréseképpen.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is átadják a Szóvivők Sajtódíját, amelynek díjazottjai ebben az évben Fehér Mariann (Juventus Rádió), Jaksity Kata (ATV), Süveges Gergő (MTVA) és az RTL Klub Házon kívül című műsorának szerkesztősége.

A díjak közül a Szavak Embere díjat és a Hiteles Tájékoztatásért díjat 2006-ban alapította az egyesület, és ugyancsak 2006 óta kerül rendszeresen átadásra a Dr. Lasz György rendészeti kommunikációs díj is az örökösök felajánlása alapján. Életműdíjat eddig egyetlen alkalommal, 2007-ben ítéltek oda: akkor Szegedi Péter vehette át az elismerést. A díjak egy részét Gáll Gregor szobrászművész készítette.

A rendezvény péntek este 19 órakor kezdődik az Európa rendezvényhajón, a bál bevételét - az elmúlt évekhez hasonlóan - gyermekjótékonysági célra, idén a leukémiás gyermekek javára ajánlja fel az egyesület.

A Magyar Szóvivők Országos Egyesületét Orodán Sándor hívta életre 2004-ben, a magyarországi szóvivők pártpolitika-mentes, szakmai alapokon álló szervezeteként. Az egyesület tagjai számára szakmai és társasági, valamint egyéb programokat is szervez: ide tartoznak a rendszeres szakmai estek és találkozók, különféle kerekasztal-beszélgetések, illetve az egyesület szervezésében vagy társszervezésében megvalósuló konferenciák. Az MSZOE emellett részt vesz a szóvivők képzésében is.

Forrás: http://www.hirado.hu/Hirek/2013/02/15/11/Pentek_este_dijazzak_a_szovivoket_.aspx«««    

KERESÉS (google)
 

SZÓVIVŐK NÉV SZERINT
CÉGEK / SZERVEZETEK
 


 
Impresszum Kapcsolat