Belépés az oldalra
 
 
 
Hírek

KEREKESSZÉKESEK KOMMUNIKÁCIÓJA - Az első magyarországi képzés

A  balesetet szenvedett, mozgásukban korlátozott emberek érdekeinek képviseletéhez kapcsolódó szóvivői, kommunikációs napot tartanak  Budapesten, 2014. november 8-án.

 Elsősorban olyan, a mozgásukban korlátozott, balesetben sérült emberek jelentkezését várják, akik elhivatottságot éreznek élethelyzetük nyilvánosság előtti megismertetésére, és ismereteket kívánnak szerezni ahhoz, hogy meggyőző módon képviseljék  és közvetítsék a balesetben sérült, sok esetben mozgáskorlátozott sorstársaik  érdekeit. Az érintettek nem sajnálkozást várnak az épp emberektől és a társadalomtól, hanem a helyzetükkel való együttérzést és sajnálatos korlátjaik megértését.

A kommunikációs előadások célja, hogy felhívják a figyelmet  a sok esetben mások, és a társadalom segítségére szorulók életének a reális bemutatására, érdekeik valódi képviseletére, hogy a maguk és sorstársaik élethelyzetének bemutatásával segítséget kaphassanak a  nyilvánosság előtti kommunikáláshoz.  

Az egynapos kommunikációs rendezvényen a hazai kommunikációs szakma ismert szervezetei és szakemberei tartanak előadást, illetve adnak kommunikációs gyakorlati tanácsokat, akik kiemelt feladatuknak tekintik a balesetben megsérült, megváltozott munkaképességű emberek segítését. Többek között Tóth Károly, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének elnöke, Dr. Orodán Sándor, a  Magyarországi Szóvivők Egyesületének elnöke,  Lakatos Zsófia, a Magyar PR Szövetség elnöke,G. Németh György, a Nyugat-magyarországi Egyetem szóvivői és kommunikációs tanszak vezetője, Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Serényi János kommunikációs szakember (ÉrtékTrend),  Sárosi Péter kommunikációs szakember  (PublicPress), Magasvári Andrea kommunikációs tréner (IBF Master Center), Demeter Erika kommunikációs tréner (AC Interactive Communications) és mások.

A Társ a Bajban  Személyi Sérültekért Egyesület kezdeményezésére, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségének a partnerségével sorra kerülő rendezvényhez csatlakoztak: Magyar Újságírók Országos Szövetsége, Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete,  Magyar Public Relations Szövetség,  Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Kar Egészségügyi Szóvivői és Kommunikációs Szak, MÚOSZ Fogyatékossággal Élők a Médiában Szakosztálya, IBF Mester Center,  Munkabiztonsági és Foglalkozás-egészségügyi Szakemberek Egyesülete,  valamint a GE Hungary Kft., az Ortoprofil Gyógyászati Segédeszközöket Gyártó és Forgalmazó Kft., vállalatok, intézmények és szervezetek.

A jelentkezés feltétele: jó kommunikációs készség és igény a kommunikációs ismeretek szerzésére.

Formája: írásban, önéletrajzzal és motivációs levéllel (miért szeretne részt venni a programban?)

Jelentkezés: 2014. november 5-éig.

Demeter Erika, telefon: 30/221-0332, e-mail:

A szóvivői, kommunikációs rendezvény időpontja: 2014. november 8. (szombat) 10:00 – 17:00, helyszíne:  Park Inn by Radisson  Budapest, Szekszárdi utca 16-18. (a Duna Plaza szomszédságában). A  visszaigazolt résztvevők számára a részvétel ingyenes, ebéddel együtt.    

Társ a bajban  - Személyi Sérültekért Egyesület«««    

KERESÉS (google)
 

SZÓVIVŐK NÉV SZERINT
CÉGEK / SZERVEZETEK
 


 
Impresszum Kapcsolat