Belépés az oldalra
 
 
 
Hírek

Második lett a Szóvivők csapata a XXIII. Gabora gálán, Salgótarjánban

Nagyszerű eredményt értek el Szóvivőink a Salgótarjánban megrendezett XXIII. Jótékonysági Teremlabdarúgó Tornán.  Az Egyesületünk tagjaiból és barátaiból összeállított csapatunk három mérkőzést játszott és két döntetlennel, valamint egy győzelemmel a második helyen végeztünk.

Csapatkép a Gabora gálán.JPG

Csapatunkat olyan kiválóságok erősítették, mint Farkasházy Tivadar humorista, Bobák Róbert sportriporter, vagy Törőcsik Attila és Ifj. Fekete László az egykori kiváló válogatott futballisták gyermekei, de nagyszerű teljesítményt nyújtottak az Egyesületünk tagjai, Dr.Orodán Sándor, Dr.Borbély Zoltán, Nemes Gábor, Sipos Jenő, Mihályi László, Klaussmann Viktor és Szilvásy Péter is.

Gabora gála fogadásán.JPG
Első mérkőzésünkön a Színész válogatott ellen már kettő góllal is vezettünk, de a Nemcsák Károly vezette művész csapat végül kiegyenlített, így 2:2 lett a vége.A második meccsünkön lehengerlő játékkal 3:1-re vertük a házigazda Gabora Team csapatát!

Végül a Sport 1 Tv által is élőben közvetített rangadón nyernünk kellett volna az első helyért, de a válogatott futballistákkal megerősített Sport TV csapatával, nagy küzdelem után 2:2-es döntetlent játszottunk. Ezzel megelőzve a Gabora Team és a Színész válogatottat a második helyen végeztünk!

Gratulálunk a csapat minden tagjának!

A gála bevételét gyermekjótékonysági célra ajánlotta fel a főszervező Gabora János, akinek ezúton is
köszönjük, hogy meghívta a Szóvivőket erre a nagyszerűen rendezett és kiváló hangulatú gálára!«««    

KERESÉS (google)
 

SZÓVIVŐK NÉV SZERINT
CÉGEK / SZERVEZETEK
 


 
Impresszum Kapcsolat