Belépés az oldalra
 
 
 
Szóvivő bál

Videóösszefoglalók a VI. Szóvivő bálról

 

 


 

Elismerések a VI. Szóvivő bálon

Pénteken este, a VI. Szóvivőbálon adtuk át a Magyar Szóvivők Egyesülete hagyományos szakmai díjait. Amint az ismeretes, az egyesület a II. Szóvivőbál (2006) óta minden évben díjjal jutalmazza az arra érdemes szóvivőket, kommunikációs szakembereket. Idén mindkét egyesületi díjból kettőt is átadtunk: részben azért, mert az egyesület több személyt is díjazásra érdemesnek ítélt, másrészt így az átadott díjak száma ezután már egybeesik a mindenkori Szóvivőbál sorszámával is.

A Szavak Embere Díjat az egyesület tagságába tartozó személyek kaphatják meg a bál előtti utolsó közgyűlés döntése alapján. Idén Hardy Mihály, a Budapest Airport Zrt. vállalati és közkapcsolati igazgatója, valamint Somorai László, a Szerencsejáték Zrt. marketingigazgatója és szóvivője kapta meg az elismerést.

A Hiteles Tájékoztatásért Díj odaítéléséről ugyancsak az egyesület közgyűlése dönt, ezt az elismerést azonban nemcsak egyesületi tagok kaphatják meg. A VI. Szóvivőbálon Tringer Ágoston, a Magyar Villamos Művek Zrt. kommunikációs igazgatójának, valamint dr. Szeles Péter, a Magyar Public Relations Szövetség elnökének munkáját ismertük el ezzel a díjjal. A pr szövetség egyúttal a bál díszvendége is volt.

Az egyesületi díjakat megtestesítő „trófea” – az elmúlt évekhez hasonlóan – ez alkalommal is Gáll Gregor világhírű szobrászművész egy-egy alkotása volt. A díjakat dr. Orodán Sándor és Győrfi Pál, az egyesület elnöke, illetve alelnöke adta át.

A hagyományoknak megfelelően a Szóvivőbálon adtuk át a Dr. Lasz György Rendészeti Kommunikációs Díjat is. Ezt a jeles elismerést Tafferner Éva rendőr őrnagy, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője vehette át dr. Lasz György örököseitől.

A díjazottaknak az egyesület nevében e helyről is sok szeretettel gratulálunk!

KERESÉS (google)
 

SZÓVIVŐK NÉV SZERINT
CÉGEK / SZERVEZETEK
 


 
Impresszum Kapcsolat